جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

خواص ذرت برای قناری و پرندگان

                          

    ذرت دارای پتاسیم،کلسیم، گلوکز، مالتوز، آلانتوئین، دو نوع استرول، اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع،اسید سربرونیک، گوگرد، فسفر، سیلیس، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و سرشار از ویتامینB است .

    آرد ذرت دارای ۴ تا۵ درصد چربی است. کاکل ذرت نیز دارای گوگرد، کلر،فسفر، سیلیسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم است .

    رنگ زرد ذرت مربوط به موادیبه نام زئین و زیازانتین است. ذرت دارای ویتامین‌ های گروه B و C واسیدهای چرب ضروری است. همچنین حاوی آنزیم‌ ها و فیبر غیر محلول برای محافظت ازروده است.

    ذرت سرشار از کالریاست . هر ۱۰۰ گرم ذرت حاوی ۳۴۲ کالری است.

    به خاطر وجود تیامیندر ذرت،‌ گفته می‌شود این ماده غذایی به عمل سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها در بدن کمکخوبی می‌کند.

    وجود فیبر غیرمحلول درذرت، باعث شده تا به افراديا حيواناتي که از بیماری‌های هاضمه مانند یبوست وهموروئید رنج می‌برند کمک خوبی شود.

    تحقیقات نشان دادهافرادی که مبتلا به کم‌خونی هستند پس از مصرف ذرت شاهد اثرات مثبت آن خواهند بود.

     

    ذرت مقدار زیادی اسیدفرولیک دارد که خاصیت آنتی ‌اکسیدانی دارد. پختن ذرت موجب افزایش مقدار اسیدفرولیکو خاصیت آنتی ‌اکسیدانی آن می ‌شود، زیرا در ذرت خام، اسید فرولیک به فیبرهایغیرمحلول متصل شده است و عمل پختن موجب شکستن این اتصال و آزادسازی اسید فرولیک می‌شود. بنابراین بر خلاف سایر مواد غذایی که فرآیند پختن موجب کاهش مواد مغذی آن هامی ‌شود، پختن ذرت موجب افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی آن می ‌شود و هر چه مدت زمانپخت بیشتر باشد، این خاصیت بیشتر می ‌شود.

     

    روغن ذرت دارای مقدارزیادی ویتامین E است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است و سلول‌هارا از اکسیداسیون حفظ می ‌کند.


    این مطلب تا کنون 62 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 4 مهر 1394
    منبع
    برچسب ها : دارای ,خاصیت ,موجب ,آنتی ,پختن ,خاصیت آنتی ,اسید فرولیک ,پختن موجب ,آنتی اکسیدانی ,موجب افزایش ,آهن، کلسیم، منیزیم، ,
    خواص ذرت برای قناری و پرندگان

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 5 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر